MDG Partner              SCUT Construct
 
Home      Despre noi      Servicii       Portofoliu       Contact                                                         
 

 


  De unde ati aflat de Madagos?
(1)  internet
(2)  radio
(3)  TV
(4)  altele
            

Abrazive, Utilaje, Sisteme, Consumabile
Amenajari interioare si exterioare
Constructii la Rosu
Instalatii sanitare, termice si electrice
Izolatii termice, hidro si fonice


 


MADAGOS System Construct

Incepand cu anul 2000, Madagos a devenit alfa si omega in constructii.


Construim pentru secolul XXI

In zilele noastre, domeniul constructiilor este intr-o permanenta transformare determinata de aparitia de noi tehnologii, unor noi metode de construire si de proiectare, materiale din ce in ce mai fiabile si mai performante si nu in ultimul rand modificari determinate de siguranta in constructii.

Suntem mandri sa afirmam ca MADAGOS tine in permanenta pasul cu toate aceste modificari, adaptandu-se din mers pentru a putea asigura beneficiarilor sisteme moderne si eficiente de constructii.

Un lucru totusi va ramane mereu neschimbat: anajamentul nostru in ceea ce priveste calitatea, sistemul de valori si respectful fata de beneficiar.Flexibilitate si o posibilitate de a efectua lucrari oriunde in tara

Experienta MADAGOS inseamna o paleta larga de servicii oferite, de la distributie de materiale de constructii pana la constructii civile si industriale. Niciodata nu am dorit sa ne focalizam atentia pe un anumit domeniu, pentru ca ne-am lasat condusi de nevoile clientilor. Tocmai aceasta flexibilitate ne creeaza posibilitatea de a construi totul, de la chioscuri de vara pana la spitale, scoli sau cladiri impresionante de birouri.

Atunci cand noi lucrari ne cheama oriunde in tara, principiile si valorile se deplaseaza odata cu noi. Cu un proces de plati catre subcontractori foarte bine pus la punct si o politica sigura si corecta in ceea ce priveste angajatii, oriunde ne deplasam in teritoriu pastram relatii excelente de colaborare cu autoritatile din zona, iar satisfacerea beneficiarilor ramane pe primul loc.Angajamentul conducerii pentru servicii de calitate

Cu sediul central in Ploiesti si un depozit de materiale in apropierea orasului, MADAGOS este o companie cu capital integral privat cu experienta de 12 ani pe piata de constructii din Romania. Pentru mentinerea serviciilor la un nivel calitativ ridicat, compania a implementat un sistem de management al calitatii si mediului in conformitate cu ISO 9001 si ISO 14001. De asemenea, societatea noastra a obtinut agrementul tehnic feroviar, pentru categoria de servicii cuprinse in AUTORIZATIA DE FURNIZOR FEROVIAR AFER .


Cum lucram

Noi facem fata provocarilor printr-o forta deosebita: angajamentul, interesul fata de client si optimismul. Succesul nostru demonstreaza ca urmam strategia corecta. Ne-am alaturat celor mai de seama producatori de materiale pentru a fi cei mai buni; niciodata nu vom face rabat de la calitate pentru a putea castiga o lucrare sau un contract.
Pentru MADAGOS, constructiile reprezinta un parteneriat. A fi partener inseamna mult mai mult decat a pune impreuna caramizile si otelul; inseamna interactiune permanenta cu beneficiarul lucrarii si cu arhitectii pentru a superviza indeaproape fiecare detaliu al lucrarii. Inseamna sa adaugi valoare lucrarii, sa faci cladirile sa “traiasca” mai mult si astfel sa multumesti oamenii care vor lucra sau locui inauntru.MADAGOS System Construct

antreprenoriat general constructii civile si industriale

instalatii utilitare

 proiectare si productie

mobilier personalizat

distribuitor autorizat si partener zonal pentru intreaga gama de materiale de constructii

servicii de consultanta in constructii

retele edilitare

servicii de mentenanta